It is currently Sun Oct 21, 2018 10:31 am

All times are UTC - 5 hours





 Page 1 of 1 [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Slow server lately?
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 4:49 am 
TOC Member
TOC Member
User avatar

Joined: Sun Feb 15, 2004 3:25 am
Posts: 3196
Images: 10
Location: Southern California
Hello everyone,

For the last three weeks, TOC server has sometimes been extremely slow to respond or hasn't responded at all. Mainly, it's been "URL not found" or URL doesn't answer" messages.

Anytime there was a problem, I'd just come back later and it was good.

Today it was more persistent. Most of this afternoon/evening, it was either normal or it would take as much as five minutes to load a page, mostly the latter. Not fun when you use the review button as much as I do.

No problems with any other site.

My ADSL connection always checks out between 650 and 700k on a 768k contract.

Does it on all 5 machines with 98SE, ME, or XP Pro using IE5.5, IE 6, FF 1.07, or Opera 8.5.

Any ideas? Anyone else seen what I've been seeing?

Right now, everything is working perfectly.

Regards, Norm



_________________
Harry S. Truman wrote:
When you have an efficient government, you have a dictatorship.
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject: Re: Slow server lately?
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 11:37 am 
TOC Moderator
TOC Moderator
User avatar

Joined: Sun Jun 08, 2003 12:28 am
Posts: 1020
Images: 14
Location: Western Massachusetts
88 Coupe wrote:
Anyone else seen what I've been seeing?

Yes... I've noticed the same exact symptoms you've described. Not sure what's going on.



_________________
Eric
Image
73 Olds Delta 88 Royale
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 11:49 am 
TOC Village Idiot
TOC Village Idiot
User avatar

Joined: Mon Jun 09, 2003 5:06 pm
Posts: 2415
Images: 40
Location: Canada
Yes, agreed, over the last few weeks. when it works, it works awesome. Not trying to pick on brando or anything ;-)



_________________
"I know that you believe that you understood what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant."

http://www.cardomain.com/id/88delta88
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 1:09 pm 
TOC Admin
TOC Admin
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2003 3:58 pm
Posts: 3165
Images: 29
Location: Michigan, USA
Yea...you get what you pay for I guess... :huh:

Not even getting the uptime that they stated on the website.

Quote:
99.95% UPTIME per month

All our shared hosting servers have an average of 99.95% uptime per month. This uptime figure can go up and down as it depends on various factors. Please note that this uptime figure is not guaranteed by a service level agreement as is in the case of Intense Hosting plan. This figure however is considered top notch in the Industry. So relax and order!


http://www.mralert.com/stats/3952/

This stuff really pisses me off....I pay more for hosting, thinking it will be better...when the cheaper host had better reliability :mad:

These guys won't be getting my money again....still a lot of time left with them though...so I'll just have to complain. :argue:

TOC Admin
Brando



_________________
1999 Oldsmobile Intrigue GLS
1987 Oldsmobile Delta 88 Royale
ImageImage
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:06 pm 
Brando wrote:
........ still a lot of time left with them though...so I'll just have to complain ........

Thought that was it, but needed to know it wasn't a fluke on my end.

Except for your server choices, you've been doing a first rate job. I can live with it (server) until you can change.

Regards, Norm


  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:12 pm 
Image Did I just post without logging in? Haven't done that in a while.


  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:32 pm 
TOC Member
TOC Member
User avatar

Joined: Sun Feb 15, 2004 3:25 am
Posts: 3196
Images: 10
Location: Southern California
Hi Brandon, all,

Didn't check your link before I posted.

mralert.com/stats wrote:
........ 2006 2 3 100 % ........

OK, looks like extremely slow isn't the same as down, so, that means, we had excellent service yesterday.

:laughing:

I'm finished server bashing now,

Regards, Norm, Norm.



_________________
Harry S. Truman wrote:
When you have an efficient government, you have a dictatorship.
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:36 pm 
TOC Admin
TOC Admin
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2003 3:58 pm
Posts: 3165
Images: 29
Location: Michigan, USA
yea...it's not acceptable though....seems the only way to get things done right is to do them yourself... :lol:

Ahh...dreams of fully insulated room, A/C, back-up generator, dual T1 connections (redundant), redundant power supplies, quad xeon server.... :laughing:

I'm looking through hosts...seems I made this host go bad, since their service used to be good... :roll:

TOC Admin
Brando



_________________
1999 Oldsmobile Intrigue GLS
1987 Oldsmobile Delta 88 Royale
ImageImage
Offline
 Profile Personal album  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 2:21 pm 
TOC Member
TOC Member
User avatar

Joined: Sat Feb 07, 2004 11:14 pm
Posts: 272
Images: 7
Location: Tolland, CT, USA
yeah took a couple trys for me to get in, seems to be working fine now though



_________________
1986 Delta 88 Royale Brougham (parted out)
1984 Delta 88 Royale (Donated)
1995 Saturn SL2 (SOLD)
Currently driving: 2004 Sentra 1.8S
Offline
 Profile Personal album  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 9 posts ] 


All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: